top of page
DSC_1865.JPG

Kursist udtalelser

"Jeg bliver så smittet af din glæde ved at forstå energierne. Den måde du tænker ind i dem og folder dem ud, så vi andre kan følge med. Det giver arbejdsglæde. Og det virker:-)

Britta (MZ-Meridianterapi

"Tusinde tak for sidst - for et fantastisk kursus og din supergode måde at undervise på :-) Må sige at der er blevet rykket igen igen. Jeg har efter sidste del af Muskulær Zoneterapi virkelig haft kanon gode resultater med klienter - og de er ellevilde. Virkelig endnu en øjenåbner for hvor meget meridianer egentlig har af betydning for kroppen".

Lene (Muskulær Zoneterapi del 2)

20201003_141850.jpg

"Superfedt kursus, som jeg har kunnet bruge hver dag, siden jeg tog det, så det vil jeg klart anbefale alle, der brænder for faget".

Naja (Muskulær Zoneterapi del 1)

"Jeg er overvældet af de nye teknikker du har lært os. Efter 13 år som zoneterapeut føler jeg at jeg forstår mit fag meget bedre - det hele giver meget mere mening"

Linda - Muskulær Zoneterapeut :-)

"Tusinde tak for denne gang. ... Det har virkelig været en fantastisk rejse at lære at arbejde med Zoneterapi på denne måde. Og som jeg sagde til dig, kan jeg nu slet ikke forstå, hvordan jeg har kunne behandle mine klienter uden dette fantastiske værktøj"

Ellen - Muskulær Zoneterapeut

TAK for super undervisning, TAK for et fantastisk redskab.

Det "kørekort" her er uovertruffen

Ulla - Muskulær Zoneterapeut

bottom of page