"Jeg bliver så smittet af din glæde ved at forstå energierne. Den måde du tænker ind i dem og folder dem ud, så vi andre kan følge med. Det giver arbejdsglæde. Og det virker:-)

Britta (MZ-Meridianterapi

"Gode værktøjer i kassen. Har i hvert fald hjulpet mange i min klinik. Så tak for Muskulær Zoneterapi - en god overbygning".

Gitte

"Kurs overstått! To fantastiske dager i Oslo med læring av blokkeringer i meridianene. Har vært vitne på at 3-4min arbeid på en blokkering (sone på fot) har frigjort symptomer som skulderproblematikk og korsbenslåsning. Jeg kan ikke vente å ta i bruk teknikkene❕🤗 helt fantastisk. Takk til Christian Slot!

Hege

"Superfedt kursus, som jeg har kunnet bruge hver dag, siden jeg tog det, så det vil jeg klart anbefale alle, der brænder for faget".

Naja (Muskulær Zoneterapi del 1)

"Må bare instemme i hyllesten - fantastiske dager med en utruligt dyktig lærer"

Amelie

"Hold nu op et MEGA godt kursus."

Rie (MZ-Meridianterapi.)

"Det er så godt et redskab, bruger det hver dag på klinikken".

Maria (Muskulær Zoneterapi del 2.)

"En effektiv og vigtig teknik at kunne - Kan varmt anbefales"

Emily

"Top kvalificeret overbygning på grunduddannelsen.Kan virkelig varmt anbefales"

Lillian

"Jeg tilslutter mig. Det er såå brugbar efteruddannelse".

Lise-Lotte

"Tusinde tak for sidst - for et fantastisk kursus og din supergode måde at undervise på :-) Må sige at der er blevet rykket igen igen. Jeg har efter sidste del af Muskulær Zoneterapi virkelig haft kanon gode resultater med klienter - og de er ellevilde. Virkelig endnu en øjenåbner for hvor meget meridianer egentlig har af betydning for kroppen". Lene (Muskulær Zoneterapi del 2)

"Det var virkelig et fantastisk kursus som jeg allerede kan bruge imorgen."

Vivi  (MZ-Meridianterapi)

"Det var sååååååå fedt og det bliver vanvittig spændende at komme igang i klinikken i denne uge"

Elin (MZ-Meridianterapi

"Jeg er overvældet af de nye teknikker du har lært os. Efter 13 år som zoneterapeut føler jeg at jeg forstår mit fag meget bedre - det hele giver meget mere mening"

Linda - Muskulær Zoneterapeut :-)

© 2018 by Christian Slot