top of page
Christian Slot underviser her i Muskulær Zoneterapi i Norge

Undervisning på IFH-Institutt For Helhetsmedisin i Oslo.

Christian Slot: Forestår al undervisning i Muskulær Zoneterapi som efteruddannelse her i Danmark. Underviser desuden på grunduddannelsen  hos IFH - Institutt For Helhetsmedisin i Oslo og i Bergen, Norge.

Claus Schultz: Skoleleder på FDZ-Zoneterapeutskolen Dit Alternativ I Odense: Eneste godkendte underviser, samt skole i Danmark. Forestår undervisningen på grunduddannelsen af zoneterapeuter. Du kan dermed opnå at blive såvel Muskulær Zoneterapeut, samt alm. zoneterapeut i samme uddannelse her.

Tuva Valdahl: Underviser på IFH, Norge. Mange års praksis såvel som underviser, samt som zoneterapeut og Muskulær Zoneterapeut. Bemyndiget til at undervise i TKM-Zoneterapi og Muskulær Zoneterapi del 2 i Norge.

Der er ikke andre undervisere pt. der har bemyndigelse til at undervise i dette stof. Begge undervisere er håndplukkede til opgaven såvel ud fra deres personlighed, samt for deres faglige kunnen. For at blive bemyndiget kræver det desuden at underviseren følger undervisningen i begge moduler flere gange, at man som minimum har været uddannet zoneterapeut med fuld praksis i 10 år, samt at man som minimum har 2 år undervisningserfaring i zoneterapi. Alt dette for at sikre undervisningsniveauet.

Vær derfor opmærksom på om din underviser er bemyndiget herfra og opfylder kravet, hvis du vil sikre dig niveauet.

bottom of page