top of page

Undervisere

Underviserne er håndplukkede til opgaven - såvel ud fra deres personlighed, samt for deres faglige kunnen. For at blive certificeret underviser kræver det desuden at underviseren følger undervisningen i begge moduler flere gange, At man som minimum har været uddannet zoneterapeut med fuld praksis i 10 år, samt at man som minimum har 2 års undervisningserfaring i zoneterapi. Alt dette for at sikre undervisningsniveauet.

Kun undervisere, der er oplyst her på siden er godkendt og certificeret og kun gennem undervisning her fra, vil du kunne modtage logoet knyttet til uddannelsen og til benyttelsen af samme.

Institut for Muskulær Zoneterapi

Institut for Muskulær Zoneterapi ved Christian Slot er udbyderen af uddannelsen til Muskulær Zoneterapeut.

Uddannelsen er desuden en integreret del af grunduddannelsen på Zoneterapeutskolen Dit Alternativ i Odense. Det samme gælder på Institutt for Helhetsmedisin i Oslo, hvor del 1 er integreret.

Uddannelsen  tilbydes også som overbygning til grunduddannelsen på andre skoler - f.eks. på TKZ-skolen i Varde, samt på Den Danske Zoneterapeutskole i København.

Konceptet er udviklet af Christian Slot og udvikles fortsat. Christian har som skoleleder og underviser skabt dette med baggrund i mere en 30 års erfaring og han har undervist mere end 600 zoneterapeuter enten som elever på skolen eller som kursister såvel i Danmark, som i Norge.

 

Uddannelsen kan også arrangeres på andre skoler - såvel i indland, som i udlandet. Hvis interesseret, så kontakt gerne instituttet.

Mød underviserne

Christian Slot
Udvikleren af Muskulær Zoneterapi
RAB - Akupunktør, Rab Zoneterapeut
Indehaver af Institut for Muskulær Moneterapi
Forfatter til bogen Muskulær Zoneterapi
claus s.jpg
Claus Schultz
Rab Zoneterapeut, Rab Akupunktør
skoleleder på zoneterapeutskolen Dit Alternativ.
certificeret til at undervise i Muskulær Zoneterapi på skolens grundforløb
bottom of page