top of page
Christian Slot underviser her i Muskulær Zoneterapi i Norge

Undervisning på IFH-Institutt For Helhetsmedisin i Oslo.

Christian Slot: Forestår al undervisning i Muskulær Zoneterapi som efteruddannelse her i Danmark. Underviser desuden på grunduddannelsen  hos IFH - Institutt For Helhetsmedisin i Oslo og i Bergen, Norge.

Claus Schultz: Skoleleder på FDZ-Zoneterapeutskolen Dit Alternativ I Odense: Eneste godkendte underviser, samt skole i Danmark. Forestår undervisningen på grunduddannelsen af zoneterapeuter. Du kan dermed opnå at blive såvel Muskulær Zoneterapeut, samt alm. zoneterapeut i samme uddannelse her.

Tuva Valdahl: Underviser på IFH, Norge. Mange års praksis såvel som underviser, samt som zoneterapeut og Muskulær Zoneterapeut. Bemyndiget til at undervise i TKM-Zoneterapi og Muskulær Zoneterapi del 2 i Norge.

Der er ikke andre undervisere pt. der har bemyndigelse til at undervise i dette stof. Begge undervisere er håndplukkede til opgaven såvel ud fra deres personlighed, samt for deres faglige kunnen. For at blive bemyndiget kræver det desuden at underviseren følger undervisningen i begge moduler flere gange, at man som minimum har været uddannet zoneterapeut med fuld praksis i 10 år, samt at man som minimum har 2 år undervisningserfaring i zoneterapi. Alt dette for at sikre undervisningsniveauet.

Vær derfor opmærksom på om din underviser er bemyndiget herfra og opfylder kravet, hvis du vil sikre dig niveauet. Det samme gælder andre skoler. Så bliver du tilbudt undervisning i Muskulær Zoneterapi af andre og på andre skoler, - så er det plagiater og uden at der er givet lov.

bottom of page