top of page

Det er med stolthed at jeg kan præsentere  plakatserien The Essential Charts, der er et samarbejde mellem eAnatomi og undertegnede.

Plakatserien omfatter flere specialiserede udgivelser, der alle vægter guidning og overblik i den smukkeste udformning.

På denne side kan du se hvor smukt det kan gøres, når man arbejder sammen med de dygtigste....

"At gengive præcise modeller af den menneskelige anatomi er en stor udfordring. At gengive spejlinger af samme til fødderne, således at zoner kan findes og bruges – er en endnu større udfordring. Hvis det kan lykkes – og samtidig udtrykke skønhed, harmoni og præcision, så er det bedst mulige resultat opnået. Jeg synes at det er lykkedes.

 

Denne plakat ”Skeletal System” er den første af flere om zoneterapi.

Plakaten er blevet mulig gennem undersøgelse af de muskulære zoner på fødderne igennem 25 år. De muskulære zoner er per natur knyttet til knogler og disse vil derfor synliggøre knoglernes zoneplaceringer.

 

Spejlinger opstår ud fra forskellige forståelser og sandheden har dermed forskellige ansigter. Det er derfor naturligt at der ses forskellige varianter af zoneplaceringer og størrelser rundt omkring i verden.

Jeg håber at denne synliggørelse vil være til inspiration og glæde for såvel elever, som for kollegaer, også der hvor den måtte bryde med en anden forståelse. Uanset er det håbet at den kan vise klienter hvordan en zoneterapeut ser føddernes zoner, mens behandlingen udføres."

Christian Slot

Plakaten kan købes ved eAnatomi.dk

5-elementteorien og organuret

Vejledning og overblik i den smukkeste udformning

Plakaten samler de grundlæggende teorier og love om kroppens energicirkulation og præsentere dem æstetisk og pædagogisk. Målet er det ultimative redskab til både studerende og fagpersoner.

Plakaten kan købes ved eAnatomi.dk

Zoneterapi 1 - The skeletal system

zoneplakat1.jpg

5-elementteorien og organuret

5-elementplakat.jpg

The Essential Charts

bottom of page