top of page

Muskulær Zoneterapi level 1

undervisningssituation1.jpg
2021-06-11 (3).png
CE Provider Logo ARCB.jpg

Muskulær Zoneterapi level 1
Rejsen begynder!

Muskulær zoneterapi level 1 - "Hands on undervisning 5 dage på hver 8 timer. Du skal dermed igennem 40 timers undervisning.

Vi starter naturligvis med grundforståelsen af balance fordelt gennem rygsøjlen. Til dette introduceres en såkaldt kasseforståelse. Hver kasse er "stablet" ovenpå hinanden - og påvirkes dermed af kassen under. Den nederste "kasse" svarer til bækkenet, med alle knogler og muskler, som er i dette. I bækkenet er det vigtigste element sacroiliacaleddet. For at kunne behandle til fuld funktion og bevægelighed er der behov for at kunne alle de muskler, der hører til i dette område. Med andre ord, så lærer du, hvor på fødderne zonerne til alle muskler i dette område er, samt hvordan de føles, når musklerne har fejlspænding og naturligvis også hvordan de så skal behandles.

På samme måde fortsættes i de øvrige "kasser". Samt naturligvis også i forhold til lemmerne.

Nogle muskler reagerer oftere end andre på følelsesmæssige tilstande og behandles derfor også bedst med en tilgang, der griber ind i dette område.. Til dette lærer du om såkaldte "ventilbehandlinger".

Vi kommer igennem mange forskellige tilstande herunder; låst sacroiliacaled, bækkenløsning, hoftesmerter, lændesmerter, iskias, diskusprolaps, facetsyndrom, smerter mellem skulderblade, diverse nakkeproblemer, hvirvelproblemer, nakkehold, kæbe og bidproblemer, skulderproblemer, tennisalbue, knælidelser og meget andet.

"Superfedt kursus, som jeg har kunnet bruge hver dag, siden jeg tog det, så det vil jeg klart anbefale alle, der brænder for faget".

Naja (Muskulær Zoneterapi del 1

Interesseret

Institut for Muskulær Zoneterapi

co/ Vestergade 39.2

5000 Odense C

Tel: 45 30209950

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Thanks for submitting! Tak

bottom of page